top
Print side E-mail side 

Billige udlandssamtaler siden 2002

Om TeleNordic Communication

TeleNordic Communication ApS er en dansk ejet og drevet virksomhed, som har fokus på kundernes behov for billigst mulige samtaler med deres kære familiemedlemmer og venner mellem lande. Dette har blandt andet kunnet lade sig gøre med forudbetalt taletid, som kan købes online eller hos vores forhandlere i kiosker og supermarkeder rundt omkring i Danmark.

Kunden er omdrejningspunktet for vores produkter, priser, kundeservice og virksomhedens eksistens.

Kundernes glæde ved at kunne ringe, nærmeset ubegrænset - uden om sit eget teleselskab dyre takster - ved hjælp af den lave minuttakst, smitter meget af på os og gør, at vi bestræber os på at gøre vores kundekontakt og serviceniveau endnu bedre end bare GOD på TrustPilot med mere end 700 kunde anmeldelser.

For at holde omkostninger så lave som muligt, så anvender vi ikke dyre reklame-medier. Dette gør blandt andet, at vi kan fortsætte med at tilbyde meget lave udlandpriser som kommer vores kunder til gode :) !

Anbefal os gerne til familie, venner, bekendte og virksomheder!

Hvad siger kunderne?
et par eksempler...
- E. Larsen; Helt i top system, min kone bruger det til familien i Canada. 
- Bent. S.; Manglede min kode. Tog en opringning kom igennem med det samme, hjælpen var der også med det samme, god service derfra. 
- Noemi B. G. M.; Det er super nemt og der er mange minutter! Tak Noemi
- Ole; Utroligt at man kan ringe i timevis for 100 kroner
- Hisako P.; Det er meget nemt at tanke op, og sidste anvendelsesdato udløber aldrig selvom ikke brugt i meget lang tid. 
- Maria K; Kan varmt anbefale Smart Travel taletid...jeg har brugt det i årevis, og det har sparet mig for en formue!. Billigt og nemt!
Se mere end 700 andre anmeldelser, klik på Trustpilot linjen nedenfor.

© 2020 TeleNordic Communication.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3